Osam godina Pokreta socijalista

Pokret socijalista (6)Pokret socijalista je ozbiljan i lojalan partner SNS-u, rekao je lider te stranke Aleksandar Vulin na svečanosti povodom osam godina postojanja i rada Pokreta socijalista. Godišnjica stranke obeležena je u Nišu, jer, kako kaže Vulin, ko nije slušao nišku čaršiju taj se nije dobro proveo u politici.

Aleksandar Vulin kaže da je 2008. godine malo ko mislio da će pokret socijalista imati odgovornost da vodi Srbiju, ali da su, kao i Srpska napredna stranka koja je tada nastajala, verovali da građani zaslužuju bolje. Posebno ističe dobru saradnju sa Aleksandrom Vučićem, naglašavajući da „ima ima dobru podršku u desničarskom predsedniku Vlade koji se ponaša levičarski“.

Pokret socijalista (3)Aleksandar Vučić nas je okupio i poveo, mi smo njegovi saborci, kaže Vulin.

Pokret socijalista posebne rezultate postigao je baš u Nišu.

Pokret socijalista (7)Postigli smo brze i važne rezultate i postali nezaobilazni politički partner u gradu, kaže predsednik GrO Pokreta socijalista Niš Rade Rajković.

Obeležavanju osme godišnjica Pokreta socijalista prisustvovali su predstavnici brojnih političkih stranaka, sindikata i organizacija koje se bore za prava osoba sa invaliditetom.