уторак, јул 23

OTAC NESTALOG MATEJA: POSLEDNJI PUT SE ČULI U PETAK OKO 17H (VIDEO)

0
30

Nenad Periš, otac 27-ogodišnjeg Mateja Periša iz Splita, koji je nestao tokom novogodišnje noći u Beogradu, kaže da se sa sinom poslednji put čuo 31.decembra oko 17 časova i da nije primetio ništa neobično tokom razgovora.

“Ništa nije ukazivalo da će dogoditi ovo što se dogodilo““, rekao je Periš za Tanjug i dodao da je Matej došao u Beograd sa petoricom prijatelja i da je trebalo da se danas vrate za Split.

Periš je rekao da će danas posle podne stići u Beograd i da će se prvo naći sa prijateljima svog sina u klubu ““Gotik““ gde su slavili Novu godinu da bi, kaže, rekonstruisali ono što se dogodilo.

Zahvalio je srpskoj policiji koja, kako kaže, profesionalno i stručno radi svoj posao kako bi pronašla nestalog Mateja.

Periš je rekao da je njegov sin, diplomirani ekonomista i bivši vaterpolista, i ranije slavio Novu godinu van Hrvatske i da je bio na dočeku u Pragu, Budimpešti…

Nenad Periš, međunarodni vaterpolo sudija, kaže da su mu pomoć ponudili mnogi iz srpskog vaterpola, među kojima su bivši vaterpolita Igor Milanović i pomoćnik ministra sporta Darko Udovičić.

““Hiljade ljudi se javilo da ponudi pomoć. Jedan čovek iz Beograda, koga ne poznajem, javio se i ponudio da mi ustupi svoj stan na Zelenom vencu. Svima zahvaljujem na saosećanju, ali najvaznija je informacija. Zato molim sve koji nešto znaju da jave policiji, makar i anonimno, da bismo saznali šta se dogodilo““, rekao je Periš.


Leave a reply