Otet, pretučen i opljačkan niški taksista!!! (VIDEO)

Otet, pretučen i opljačkan niški taksista!!! (VIDEO)

Taksista Hit taksija otet je rano jutros u Ulici Ivana Milutinovića u Nišu, pretučen, opljačkan i izbačen iz vozila u selu Lužane kod Aleksinca. Policija je uhapsila osumnjičenog dvadesetogodišnjeg S. H. (20) iz Niša, a protiv saučesnika, šesnaestogodišnjaka I sedamnaestogodišnjaka podneće krivičnu prijavu u redovnom postupku, zbog sumnje da je učestvovali u izvršenju ovih krivična dela.

Niška policija uhapsila je dvojicu mladića, koji se sumnjiče da su kidnapovali taksistu Hit taksija i mlatretirali ga. Za još jednim policija i dalje traga. Prema rečima vlasnika ovog taksi udruženja, trojica mladića su oko 4 sata iza ponoći ušla u automobil u centru grada, odakle ih je taksista odvezao do ulice Ivana Milutinovića, gde su oteli vozilo. Taksitu su prebacili na zadnje sedište. Krenuli su ka Aleksincu a potom su, kako se sumnja, taksisti oteli mobilne telefone, tablet i novac, više puta ga udarili i izbacili iz vozila.

Kako se navodi u saopštenju policije, uhapšeni 20-ogodišnji S. H. iz Niša je osumnjičen da je protivpravno lišio slobode taksistu i izvršio razbojništvo nad njim. Zbog sumnje da je učestvovao u izvršenju ovih krivična dela, policija će po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, I protiv šesnaestogodišnjaka podneti krivičnu prijavu u redovnom postupku. Kako se dodaje u saopštenju, policija je taxi vozilo, zaustavila u Bujmirskoj ulici u Nišu. Po nalogu Osnovnog javnog tužioca S. H. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden tužiocu.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com