Zbog bolesti jednog člana benda, odlaže se koncert grupe „Kerber“ koji je trebalo da se održi u četvrtak 23. septembra na Letnjoj pozornici u Nišu, saznaje Zona plus od organizatora, Agencije Scena ASM.

Inače, tim koncertom bend je planirao da u svom gradu obeleži 40 godina postojanja i rada.

 

 

 

 

SAOPŠTENJE ORGANIZATORA – KARTE NEĆE VAŽITI ZA NOVI KONCERT, EVO KAKO VRATITI NOVAC

Usled pozitivnog nalaza na kovid jednog od članova grupe Kerber prinudjeni smo da zakazani koncert tkažemo. Jubilarni koncert povodom obeležavanja 40 godina rada grupe biće zakazan u novom terminu i publika će bi blagovremeno obaveštena.
„Pored velikog interesovanja i ozbiljnih priprema za koncert prinudjeni smo da koncert otkažemo, jer je jedan od članova grupe Kerber pozivan na kovid. Nadamo se da će se brzo oporaviti i da će biti mogućnosti da koncert ponovo zakažemo do kraja godine, ali o svemu tome ćemo vas blagovremeno obavestiti. Ulaznice neće važiiti za novi datum pa apelujemo na publiku da kupljene ulaznice vrate“
Svim kupcima koji su online kupili ulaznice, novac će automatski bti refundiran u narednih četrnaest dana, dok oni koji su fizički kupili ulaznice na prodajnim mestima Ticket visona a to su omw pumpe, indigo, laguna, exklusive change i big star travel , povrat novca mogu da izvrše na sledeći način.
Potrebno je da na mail callcenter@tickets.rs posalju fotografiju kupljenih ulaznica ime i prezime tekući račun, broj telefona i nakon obrade zahteve Ticket vision d.o.o. će izvršiti povraćaj novca. Kupci koji su ulaznice kupili na prodajnom punktu u Obrenovićevoj mogu vratiti ulaznice na istom mestu svakim radnim danom od 16h do 18h ili putem telefon 062321204.
Proces refundacije karata biće započet od ponedeljka, 27. septembra. Unapred vam se zahvaljujemo na strpljenju i razumevanju oko refundacije karata. Na prodajnom puntku povracaj novca će početi od 23. septembra.

 

KERBER: MILOST BOŽJA JE TRAJATI 40 GODINA, POSEBNO AKO SVIRATE ROK

Kerber su u Nišu osnovali 1981. Goran Šepa Gale, gitarista Tomislav Nikolić, klavijaturista Branislav Božinović, bubnjar Zoran Stamenković I basista Zoran Madić. Njihov prvi nastup je bio u novembru te godine u Muzičkom klubu u Nišu. Frontmen Kerbera Goran Šepa Gale rekao je da je u trenutku kada bend slavi 40 godina postojanja najponosniji na njegovo dugo trajanje i pesme koje su napravili.

Prvi veliki uspeh zabeležili su 1983. godine pobedom na omladinskom festivalu u subotici. Nakon toga objavljuju i prvi studijski album „Nebo je malo za sve“. Grupa Kerber izdala je osam albuma i dve kompilacije, a svojoj karijeri održali su više hiljada koncerata. Nekoliko je i bilo i u kovid godini u okviru turneje povodom godišnjice, među kojima izdvajaju humanitarni na  Visočkoj Ržani na Staroj planini za izgradnju škole.