Otvoren Akva park u Doljevcu

bayen akva park doljevac (2)Doljevčani, ali i stanovnici okolnih gradova od danas imaju novo mesto za letnje zabavu. Najveći akva park na jugu Srbije svečano je otvoren i prostire se na tri hektara. Kapacitet je dve hiljade kupača.

Osim posetilaca iz Doljevca, očekuje se da, s obzirom na geografski položaj, stalni gosti akva-parka budu i Nišlije, Leskovčani, Prokupčani i ostali iz ovog dela Srbije.

Važno je da decu pustimo da plivaju, da im damo priliku da leto ovde provedu. Ako ne mogu da uplate more moći će ovde da za 2.000 dinara mesečno da provedu leto, kaže predsednik opštine Goran Ljubić.

Otvaranju su prisustvovali i ministar sporta Vanja Udovičić, državni sekretar Predrag Peruničić i predstavnici okolnih gradova.

Nadam da ce iz ovih bazena nići neki novi sampioni, neki novi vaterpolisti, plivači i da neće Sava Ranđelovic biti jedini koji će predstavljati Doljevac na OI, kaže Udovičić.

Akva park će biti otvoren od 10 do 18h. Cena karte je 300 dinara, a sezonska 2.000 dinara. Ulaz će biti besplatan za decu bez roditelja i decu poginulih roditelja na ratištima. A, u planu je i izgradnja još jednog bazena sa kojim bi kapacitet kupača bio četiri hiljade.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com