TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Hronika VESTI

OTVORENA PANDORINA KUTIJA! ČAK TRI INCIDENTA U ŠKOLAMA U REGIONU SAMO DAN NAKON MASAKRA(VIDEO)

DEVOJČICA (15) U SREDNJOJ ŠKOLI NOŽEM POSEKLA DRUGA I NASTAVNICU

I kao da je otvorena Pandorina kutija! Samo 24 časa nakon tragedije u osnovnoj školi na Vračaru, još jedan frapantan primer vršnjačkog nasilja u školi, isto u Beogradu.

Bivša učenica srednje škole “Ruđer Bošković” posekla je nožem druga (16) i nastavnicu (44) koja je pokušala da zaštiti dečaka, potvrđeno je u MUP-u. Nastavnicu je posekla u predelu ruke. Tinejdžerka (16) je savladana i određeno joj je zadržavanje.

UČENIK TREĆEG RAZREDA NAPRAVIO SPISAK ZA LIKVIDACIJU?!

Policiji je prijavljeno da je devetogodišnji učenik trećeg razreda osnovne škole u Beogradu pravio spisak đaka koje navodno želi da ubije, saznaje Tanjug.

Rad je u toku i policija će sa dečakom obaviti razgovor.

Beogradski mediji navode da je u pitanju učenik Osnovne škole “Desanka Maksimović” u Beogradu.

BIHAĆ: UHAPŠEN JER JE PRETIO MASAKROM U SREDNJOJ ŠKOLI

U Bihaću je danas uhapšen mladić A. Z. iz tog grada koji je pretio da će u Ekonomskoj školi počiniti masakr sličan onom koji se u sredu dogodio u Beogradu.

Njega su priveli pripadnici Federalne uprave policije.

Kako je saopšteno iz FUP, A. Z. je uhapšen po zahtevu Kantonalnog tužilaštva Unsko-sanskog kantona preduzimajući mere i radnje iz svoje nadležnosti.

  1. Z. rođen 2005., uhapšen je, nvodi se, zbog sumnje u izvršenje krivičnih dela „ugrožavanje sigurnosti“.

Privedeni će nakon  kriminalističke obrade biti predat u nadležnost Kantonalnom tužilaštvu Unsko-sanskog kantona.

Kako je ranije preneo portal sarajevskog Avaza reč je o  Ajdinu Zuliću, koji je nakon jučerašnjeg masakra u beogradskoj Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” zapretio da će ubiti učenike i zaposlene u Ekonomskoj školi u Bihaću.

Povodom beogradske tragedije na društvenim mrežama je napisao:

“Onaj dečak što je ubio osmoro dece je kraljina za mene! Onako nešto i ja spremam već duže vreme za ekonomsku školu u Bihaću. Biće nezapamćen masakr u Bihaću, to vam se kunem životom! Kad ste znali isvi da me osuđujete i izbegavate, zbog toga će da bude teror”, napisao je Zulić.

S obzirom na to da je Mulićeva majka zaposlena u Upravi policije Unsko-sanskog kantona, slučaj je preuzeo preuzela Federalna uprava policije.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com