OVE GODINE UKLONJENO VIŠE OD 90 HAVARISANIH VOZILA (VIDEO)

OVE GODINE UKLONJENO VIŠE OD 90 HAVARISANIH VOZILA (VIDEO)

Od početka ove godine sa niških ulica uklonjena su 94 havarisana i neregistrovana automobila. Akcija uklanjanja četvorotočkaša koji nisu u funkciji traje već tri godine i na taj način su, kako kažu u JKP Parking servis, oslobođena mnoga parking mesta i rasterećene zelene površine između zgrada. Ukoliko vlasnici žele da ipak sačivaju svoja vozila, pre nego ih uzmu moraće da plate sve troškove. U suprotnom, automobili idu na reciklažu, koja će namiriti račune.

Više od 180 havarisanih vozila sklonjeno je sa niških ulica i iz međublokovskog prostora tokom akcije koju je JKP Parking servis počeo 2020. godine. Skoro polovina vozila koja je završila na depou tog preduzeća uklonjena je od početka godine.

– Uklonjena su od početka godine 94 vozila, a reciklirana su 92 vozila u skladu sa propisima o zaštiti životne sredine, od početka akcije 2020. godine – kaže Dejan Dimitrijević v.d. direktor JKP Parking servis Niš.

Recikliranjem velikog broja havarisanih vozila oslobođena su parking mesta. JKP „Parking-servis“ Niš poziva vlasnike čija se vozila nalaze na depou Parking servisa, kojima zaključno sa 10. oktobrom 2022. godine ističe rok od 120 dana čuvanja na depou za uklonjena vozila, da preuzmu svoje vozilo nakon izmirenja troškova. U suprotnom, kako navode, „Parking-servis“ stiče pravo prodaje tih vozila u cilju namirenja svih dospelih troškova.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com