TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Ekonomija GRADSKA PATROLA NIŠ U KADRU PROJEKTI 2022 VESTI

“PAMETNA ZGRADA – PAMETAN GRAD”: KAKO MOŽEMO DA UŠTEDIMO? (VIDEO)

(Foto arhiva: Ilustracija – loše izvedeni radovi na fasadi)

Koliko možemo da modernizujemo stanovanje? Šta su “pametni ormarići” i drugi novi trendovi u procesu upravljanja i održavanja stambenih zgrada? Ušteda energije jedna je od ključnih tema kada je stanovanje u pitanju.

Kakva je ponuda novih rešenja i koliko to stanari, odnosno stambene zajednice mogu da prate, naročito finansijski, posebno onih višespratnica građenih u decenijama kada se nije mnogo razmišljalo o energiji koja se činila neiscrpnom….

Profesionalni upravnici su zainteresovani za ugradnju i primenu novih rešenja koja će stanovanje učiniti bezbednijim i lepšim, a sa energetskog aspekta – štedljivijim.

Zato su na jednom mestu privreda, nauka i profesionalni upravnici, na konferenciji „Pametna zgrada – pametan grad“.

Cilj je predstavljanje koncepta energetske efikasnosti u izazovnim vremenima i novih trendova u procesu upravljanja i održavanja stambenih zgrada, a u Nišu, kako kažu u Regionalnoj privrednoj komori, ima dosta kompanija koje se bave upravo time i mogu da ponude prava rešenja.

***Ovaj projekat sufinansiran je sredstvima Grada Niša. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com