Parking servisu podzemna garaža

Parking servisu podzemna garaža

PODZEMNA GARAZANakon 25 godina od izgradnje, garaža ispod tržnog centra Ambasador konačno će donositi profit gradu! Odlukom Gradskog veća, data je na korišćenje Parking servisu.

Odlučili smo da garažu damo na upravljanje Parking servisu, koji će na taj način dobiti podzemnu garažu. Prvi put u 20 godina postojanja garaže grad će imati prihod od toga. Nišlije  i turisti dobiće mesto gde mogu bezbedno da ostave svoj automobil, rekao je na sednici PODZEMNA GARAZA 2Gradskog veća gradonačelnik Zoran Perišić.

Podzemna garaža ispod tržnog centra Ambasador izgrađena je 90-ih godina i pripadala je Direkciji za izgradnju grada Niša. Direkcija je izdavala jednom fizičkom licu, koje je kasnije izdavalo nekom trećem. Nadležni kažu da se zauzvrat dobijao premali ćar – praktično je Direkcija dobila samo pravo da tu parkira svoja vozila.
Garaža se prostire na 1.580 kvadratnih metara i ima 55 parking mesta.

 

Ovaj tekst deo je projekta “Pitajte građane” koji se realizuje uz podršku Grada Niša, kroz konkurs za projektno sufinansiranje medijskh sadržaja od javnog značaja za 2015.godinu.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com