PEDESETORO NIŠLIJA “HEROJI I NEIMARI SRBIJE I REPUBLIKE SRPSKE”

PEDESETORO NIŠLIJA “HEROJI I NEIMARI SRBIJE I REPUBLIKE SRPSKE”

Gotovo 50-oro znamenitih Nišlija i ljudi sa juga Srbije našlo se u najnovijoj Monografiji “Heroji i neimari Srbije i Republike Srpske”, koja je promovisana u Nišu. Među njima su lekari, privrednici, naučnici, umetnici kao i nosioci lokalnih vlasti a koji su u protekle dve decenije, ostavili, kako je rečeno, neizbrisiv trag herojstva.

Monografija sadrži 935 naslova – žiotnih ali i setnih priča o lekarima, privrednicima, sportistima, naučnim radnicima. Reč je o enciklopedijskom izdanju u kome su ugledni novinari u saradnji sa pesnikom Perom Zupcem priredili priče o znamenitim ljudima.

Među njima su gradonačelnica Niša, uspešni privrednici, muzičari. Tu je i 14-oro naučnih radnika sa osam niških fakulteta, kao i direktori i lekari najvećih zdrvstvenih centara.

Media Invent već 20 godina kroz projekat “Put ka vrhu” promoviše najuspešnije u Srbiji i Republici Srpskoj, s ciljem jačanja prosperiteta Srbije. Na ovoj monografiji je rađeno dve godine, a kako se najvaljuje priprema se još jedna pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com