"Pitajte" – nova emisija TV Zona plus

"Pitajte" – nova emisija TV Zona plus

PITAJTE EMISIJAPitajte sve što do sada niste imali priliku! I to direktno, uključenjem u novu emisiju TV Zona plus “Pitajte”. Emisija je deo projekta “Pitajte gradjane”, koji TV Zona plus realizuje uz pomoć Grada Niša, dakle finansirana je sredstvima građana, iz gradskog budžeta. Ideja nam je da pokušamo da, zajedno sa gledaocima, ukažemo probleme sa kojima se građani svakodnevno susreću.

U emisiji “Pitajte” naći će se sve teme važne za podizanje kvaliteta života građana na jugu Srbije – siromaštvo, nezaposlenost, nove mogućnosti, uključivanje građana u proces donošenja odluka, problemi marginalnih grupa… Razgovaramo sa nadležnima iz raznih oblasti društvenog i političkog života i pokušavamo da utičemo na efikasnije rešavanje problema građana na lokalnom nivou. “Pitajte” je svojevrsni forum, pa PITAJTEpozivamo građane da daju predloge za poboljšanje rada lokalne samouprave.

Informativna redakcija Zone plus spremna je da, kao i do sada, ide tragom vaših pitanja – na poziv gledalaca obišli smo neuređene gradske ulice, divlje deponije, fabrike …
Jer, emisija “Pitajte” samo je deo projekta “Pitajte gradjane”. PITAJProjekat obuhvata više emisija, a cilj je da kroz sve emisije informativnog karaktera povežemo probleme i rešenja. U projektu učestvuju emisije “Iz jutra u dan”, “Danas”, “Podatak plus”, “Rebus plus”, “Pitajte”, i kompletan informativni program, dakle “Vesti” i “Dnevnik”.
Premijera emisije “Pitajte” je petkom od 18,30h, odmah posle centralne informativne emisije “Dnevnik”, a repriza subotom u 15 i ponedeljkom u 14 sati.
Sve informacije možete naći na našem sajtu i preko društvenih mreža.

“PITAJTE” I VEČERAS U 20h

Prva emisija “Pitajte”, u kojoj su gosti bili zamenik gradonačelnika Niša Ljubivoje Slavković i lider Narodnog pokreta Srbije Branislav Jovanović izazvala je veliko interesovanje građana. Upravo zbog toga, izuzetno, reprizu emisije “Pitajte” možete da pogledate i večeras u 20 sati.

 

Ovaj tekst deo je projekta “Pitajte građane” koji se realizuje uz podršku Grada Niša, kroz konkurs za projektno sufinansiranje medijskh sadržaja od javnog značaja za 2015.godinu.