KUP KARTEProdaja karata za praznik košarke u Nišu je počela. Interesovanje je prema rečima predsednika Regionalnog košarkaškog saveza istočne Srbije Uroša Parlića veliko, ali gužvi nema jer se karte prodaju na više mesta u gradu. Ipak, svako ko želi da pogleda borbu za Žućkovu levicu i igru svog omiljenog tima moraće da požuri po karte.

Prodaja je prvobitno trabala da počne 5. februara, ali je problem pravio raspored odigravanja utakmica. Sada su termini odigravanja utakmica poznati, ali još nisu konačni. Sutra će biti potvrđeni na sastanku u Beogradu.Za sada, prvog dana utakmice se igraju od 17 i 21h, a sastaju se niški Konstantin i Mega Leks, kao i Partizan i FMP. Drugog dana utakmice Metalac – Borac i Crvena Zvezda – Smederevo su na programu od 18 i 21h.

Ja mislim da je to konacan raspored i da nećemo imati problema. Međutim, na satnicu smo morali da čekamo zbog TV prenosa, kaže Parlić.

Finalna utakmica igra se 21. februara. Karte se mogu kupiti u info centrima TON-a po ceni od 2000 dinara za tribine i 4000 dinara za parter.