Pobedile očeve na njihovom terenu

ŽFK RADNIČKI 2012.Fudbalerke Radničkog koje igraju Razvojnu ligu počele su pripreme na neobičan način – na terenu su odmerile snage sa svojim očevima. Uvek ih podržavaju i verovatno su krivi za njihovu ljubav prema fudbalu, ali ovoga puta našli su se na protivničkim stranama.

Ovo je druga godina kako Radnički ima tim za Razvojnu ligu. Uranile su sa pripremama, jer ih očekuje oštra konkurencija i čak 14 ekipa. Jesenji deo prvenstva završile su na drugoj poziciji, a cilj je – prvo mesto. Trener razvojene ekipe ŽFK Radnički 2012. Ivana Jocić kaže da su na početku prvenstva otvarile sve pobede, ali da su kiksnule pri kraju, zabeležile dva poraza i završile na drugom mestu.

Potrudićemo se da se vratimo na prvu poziciju, obećava Ivana Jocić.

Prvi tim fudbalerki Radničkog pripreme će početi za desetak dana, a najmlađim takmičarkama, koje igraju Ciciban ligu sa dečacima, sezona uveliko traje.
I na kraju, recimo i to da su fudbalerke Radničkog danas bile bolje od svojih očeva. Revijalni meč, na početku prolećnog dela prvenstva, završen je rezultatom 3:0 za devojke.