POČELO KAŽNJAVANJE – “OKO SOKOLOVO” ZABELEŽILO 20 PUTA MANJE PREKRŠAJA (VIDEO)

POČELO KAŽNJAVANJE – “OKO SOKOLOVO” ZABELEŽILO 20 PUTA MANJE PREKRŠAJA (VIDEO)

Dok je u probnom periodu “oko sokolovo” beležilo i do 1.000 prekršaja dnevno, prvog dana avgusta bilo ih je svega pedesetak.

Zaprećene kazne i nemogućnost da se umakne “oku sokolovom” urodili su plodom pa su prometnije ulice bile prohodne, kaže za Zonu plus načelnik komunalne milicije Niš Dejan Kovačević.

Prvi dan je protekao fenomenalno, na opšte iznenađenje svih. U odnosu na probni period prethnodih mesec dana kada smo beležili oko 1.000 prekršaja u toku dana, juče je “oko sokolovo zabeležilo” oko 50 prekršaja. To je fenomenalan rezultat, što je dokaz da se sve može kad se hoće, kaže Kovačević. 

Prekršaji se odnose na zaustavljanje vozila na kolovozu, nepropisno parkiranje na trotoaru, taktilnoj stazi, zelenoj površini, žutoj traci, blokiranje kolskih i ulaza u stambene zgrade i privatna dvorišta. Prohodne su bile i prometne ulice u gradu, poput Dušanove.

***Ovaj projekat sufinansiran je sredstvima Grada Niša. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com