UDARNE RUPENa niškim ulicama rupa do rupe. Što od snega i soli, što od raznoraznih prekopavanja i raskopavanja. Nišlije gundjaju. Vozači posebno. Stradaju gume, otkazuju i amortizeri, živci najviše.

Stanjem na niškim ulicama, pa i radom Direkcije za izgradnju grada, koja je zadužena za krpljenje ulica, nije zadovoljan ni zamenik gradonačelnika Ljubivoje Slavković.

Sve uslove imaju da krenu da rade. Ugovori postoje, znaju se izvodjači, ne znam zašto se ne kreće sa radovima, kaže zamenik gradonačelnika Niša Ljubivoje Slavković.

U Direkciji za izgradnju grada poručuju vozačima da se strpe još malo. Uskoro kreće krpljenje udarnih rupa po gradu.

Naši inženjeri snimaju stanje, i kreće se sa krpljenjem rupa i vraćanjem ulica u prvobitno stanje, ističe direktor Direkcije za izgradnju grada Branislav Jocić.

Direkcija poziva nadležne da prijavljuju razrovane kolovoze, kako bi se jedan po jedan zakrpili. Pozivaju i gradjane da i oni predlažu ulice koje su za popravku.

Dva izvodjača radova krpiće udarne rupe po gradu i selima. Jedan je zadužen za seosko područje i dve opštine, Medijanu i Palilulu, dok će sdrugi krpiti rupe u opštinama Niška Banja, Pantelej i Crveni Krst.

By rezija