Počinju radionice u Dečijem centru u Nišu

Počinju radionice u Dečijem centru u Nišu

DECIJI CENTAROd sutra u Dečijem centru počinju radionice za decu i mlade. Tokom jula i avgusta mališani mogu da uče da slikaju, glume, sviraju klavir ili harmoniku, a za najmlađe će biti organizovano i englesko zabavište. Cene su, kako kažu u ovoj ustanovi, niže u odnosu na redovne tokom školske godine, a mesta u grupama još ima.

Letnji raspust idealan je za učenje i usavršavanje veština, pa je zbog toga Dečiji centar u Nišu pripemio različite radionice namenjene deci i mladima.
Uglavnom sve počinju od 6. jula, a zaintresovani mogu da biraju likovnu, radionicu klavira, harmonike, gitare, glume. Za najmlađe je organizovano i englesko zabavište. Cene su, kako kažu, snižene.

Radionice su uglavnom pre podne, dok je popodne pripremljen tradicionalni letnji program na platou u čairskom parku. Osim sportskih igara, ove godine organizovano je takmičenje “To sam ja”, što je prilika za talentovane da se pokažu u plesu, pevanju, glumi.

Ljubiteljima šaha i ove godine je na raspolaganju jedna od najstarijih sekcija šaha, a tokom leta i tu će biti takmičenja. U Dečijem centru do početka školske godine najavljuju i različite izložbe i predstave