Pomoć za socijalno ugrožene porodice

Still0518_00000Preko 4 hiljde Roma i mnogo siromašnih porodica živi na teritoriji GO Crveni Krst. Većina njih ne radi nigde, jedva sastavlja kraj s krajem, a socijalna primanja su uglavnom jedini prihod. Zato je opština odlučila da pomogne. Obezbeđeno je 100 prehrambenih paketa u sklopu akcije “Predsednik na kućnom pragu”. Pomoć je danas dobila jedna porodica u naselju Branko Bjegović.

Ovo neće biti samo samo socijalna pomoć. Mi ćemo razgovarati sa meštanima. Videćemo šta su njihovi glavni problemi i da li oni imaju neke sugestije, ističe predsednik opštine Miroslav Milutinović.

Milutinović ističe da će sutra obići i naselja Šljaka i Beograd mala.

One thought on “Pomoć za socijalno ugrožene porodice

  1. Sta je sa osobama sa invaliditetom? Da li ste nas ikada obisli, pitali nas kako i od cega zivimo? Da li ste nam ikada dali neku pomoc? Ne zelim nikoga da diskriminisem, ali romi su radno sposobni. Kako da zivimo mi koji zbog invaliditeta ne mozemo raditi, a veliku svotu novca izdvajamo za lekove? Takodje moramo platiti sve racune. I sta nam ostaje? Jedino da kupimo kanap i da se obesimo, za toliko ce nam valjda preskociti novac?

Comments are closed.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com