PONOVO DOJAVA O BOMBI NA NIŠKOM AERODROMU (VIDEO)

PONOVO DOJAVA O BOMBI NA NIŠKOM AERODROMU (VIDEO)

Policijskoj upravi u Nišu danas je stigla još jedna dojava o postavljenoj bombi na aerodromu “Konstantin Veliki”.

Dojava je primljena u 14,30 sati.

Zgrada je evakusiana, a policijske ekipe su na terenu i u toku je antidiverzioni pregled.
Niški aerodrom je u više navrata dobio dojave o postavljenim bombama, a nakon provera je utvrđeno da su sve bile lažne.

U petak su takvu dojavu dobili i tržni centar „Delta planet“, „Metro“, Medicinski i Filozofski fakultet i Osnovna škola „Dušan Radović“.

DOJAVE O LAŽNIM BOMBAMA I NA BEOGRADSKOM AERODROMU

Mejlovi uznemirujućeg sadržaja stigli su na adresu redakcije Telegrafa, u kojima stoji da je u nekoliko aviona na beogradskom aerodromu postavljen eksploziv.

“Nije nam preostalo ništa drugo nego da stavimo bombu u avion. Prokrijumčarili smo C4, koji se ne može otkriti nikakvim detektorom metala. Pažljivo smo ga stavili u neke od kontejnera za nameštaj i hranu u avionu. Rusija je teroristička nacija, jer je uništila moju zemlju”, navedeno je.

“Ne šalite se sa nama. Nećete nas pobediti i nećemo tolerisati ovo s*anje. Ako želite da živite, nećete dozvoliti da taj avion poleti. Bombe će eksplodirati za sat i po, vaš je izbor da li želite da ovo bude katastrofa ili ne”.

Drugi mejl prispeo je nekoliko minuta ranije i u njemu stoji:

“Postavili smo bombe u nekoliko aviona na beogradskom aerodromu, kao i na terminalima i parkingu. Sve zajedno ima oko šest bombi. To su bili plastični eksplozivi tako da ih obezbeđenje aerodroma nije moglo otkriti. Bombe će eksplodirati za oko sat vremena. Želim vam prijatan dan”, stoji u mejlu koji je poslat redakciji Telegrafa.

Uzbuna i u tržnom centru na Karaburmi

Tržni centar BIG Fashion Višnjčkoj ulici u Beogradu dobio je dojavu o bombi zbog čega je izvršena evakuacija posetioca i osoblja.

O dojavi je odmah obaveštena policija, koja je izašla na teren, a ljudi koji su se zatekli u tržnom centru su evakuisani, nezvanično je potvrđeno u policiji, prenose mediji.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com