TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo VESTI

Poseta načelnika Generalštaba Manastiru Studenica

Foto: Ministarstvo odbrane

Načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović prisustvovao je, sa saradnicima, jutarnjoj vaskrsnoj službi i liturgiji u Hramu Uspenja Presvete Bogorodice u Manastiru Studenica.

General Mojsilović je potom razgovarao sa igumanom manastira arhimandritom Tihonom i monasima. On im je zahvalio na ukazanoj dobrodošlici i gostoprimstvu i izrazio zadovoljstvo što je bio u prilici da Vaskrs provede u jednom od najstarijih i najuglednijih srpskih manastira.

Foto: Ministarstvo odbrane

 

Bratstvu manastira, u kom su molitve za srpski rod uznosili Sveti Sava i njegov otac Sveti Simeon, načelnik Generalštaba poželeo je dobro zdravlje, ističući da njihov nesalomivi duh i nesebična ljubav prema duhovnoj službi predstavljaju primer i nadahnuće pripadnicima Vojske Srbije da i dalje hrabro i požrtvovano služe svojoj otadžbini Srbiji.

Svim pripadnicima Vojske Srbije i građanima Republike Srbije koji slave Vaskrs, načelnik Generaštaba je iz Studenice uputio iskrene i srdačne čestitke, uz želje za dobro zdravlje, prosperitet, ličnu i porodičnu sreću.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com