POSLANIK SPS-A ZVONIMIR STEVIĆ PODNEO OSTAVKU

POSLANIK SPS-A ZVONIMIR STEVIĆ PODNEO OSTAVKU

Narodni poslanik Socijalističke partije Srbije Zvonimir Stević, čiji se snimak dok gleda eksplicitni video za odrasle na svom telefonu tokom skupštinske sednice o Kosovu i Metohiji proširio društvenim medijima, podneo je ostavku, potvrđeno je u njegovoj stranci. Mediji prenose da je reč o poslaniku koji je prijavljen da živi u Prištini.

Prošle nedelje održana je posebna sednica o KiM kojoj je prisustvovao predsednik Aleksandar Vučić, a mediji su preneli da je na sastanku SNS-a, na kome je sumirana sednica, Vučić rekao da je razočaran ponašanjem socijalista.

DAČIĆ: RAZGOVARAO SAM SA VUČIĆEM

Predsednik Socijalističke partije Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić izjavio je da je razgovarao sa predsednikom Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandrom Vučićem.

“Kao što sam i ranije rekao, Socijalistička partija Srbije i ja lično apsolutno podržavamo Aleksandra Vučića, jer vodi politiku od vitalnog značaja za nacionalne i državne interese i budućnost Srbije”, rekao je Dačić.

Dačić je najavio da će sutra nastaviti razgovore o najvažnijim temama u ovom teškom i odlučujućem periodu za našu državu i narod.

“Ponosni smo na sve rezultate koji su postignuti za 11 godina naše saradnje”, poručio je Dačić.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com