POSLEDNJI MEČ U 2020: RADNIČKI NA POBEDU U GOSTIMA BAČKOJ PALANCI

POSLEDNJI MEČ U 2020: RADNIČKI NA POBEDU U GOSTIMA BAČKOJ PALANCI

Vladimir Gaćinović

Fudbaleri Radničkog u sredu gostuju OFK Bačkoj, u sklopu19. kola Superlige Srbije, poslednjeg u jesenjem delu sezone. Niški tim u ovaj meč ulazi sa dve vezane pobede.

Šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović kaže da je atmosfera u klubu dobra I da se na poslednju utakmicu u ovoj godini ide na pobedu.

Atmosfera u našem taboru je nakon dve pobede puno bolja nego u momentu kada sam došao u klub. Idemo na ovo gostovanje u odličnom raspoloženju. Svesni smo da nam je ovo poslednja utakmica u ovoj kalendarskoj godini I uložićemo poslednji atom snage kako bi ostvarili cilj, a to je pobeda. Znamo i da je Bačka u usponu forme. Promenili su trenera, odigrali su nekoliko solidnih utakmica u poslednje vreme, bili su dobri i protiv Crvene zvezde, tako da nas očekuje težak posao. Ja sam ove sezone već imao priliku da tamo gostujem kao trener Spartaka i video sam da je to „vruć“ teren, a da je Bačka kod kuće ratnička ekipa. Nećemo biti kompletni. Zbog žutih kartona neće igrati Đuričković i Ćirković, dok je Kovačević i dalje povređen. Svi ostali su spremni da igraju. Još jednom bih ponovio da idemo tamo da damo maksimum, jer bi bilo od velike važnosti da na zimsku pauzu odemo sa tri pobede u nizu- rekao je Gaćinović.

Utakmica se igra od 14 časova.

 

 

 

 

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com