PRAZNIK KOLEKCIONARSTVA U NIŠU(VIDEO)

PRAZNIK KOLEKCIONARSTVA U NIŠU(VIDEO)

I ovog vikenda u niškom Domu Vojske u Nišu praznik za kolekcionare, numizmatičare, filateliste…  Drugi Međunarodni sajam kolekcionarstva okupio je oko 50 izlagača. Predstavili su svoje kolekcije papirnih novčanica, kovanica, starih slika i razglednica. Ipak, najviše pažnje privukao je album sa Svetskog prvenstva u fudbalu 1986. godine u Meksiku.

Ovo je redak album sa Svetskog prvenstva u Meksiku 1986. godine. Vlasništvo je Gorana Miladinovića iz Leskovca koji je po ovaj nesvadikašnji inostrani primerak došao preko i Bay-a. Ovaj album samo je jedan u nizu antikviteta izloženih na sajmu kolekcionarstva u Domu Vojske u Nišu.

 

Goran Miladinović

Ovo je redak primerak albuma gde su opisani svi golovi, sve utakmice, svakako najtraženije su ove Maradonine slike. Ja ovakve primerke nisam viđao kod nas, kaže Goran Miladinović, kolekcionar.

 

Na ovogodišnjem, drugom po redu sajmu, bilo je i gostujućih izlagača iz Crne Gore. Sajam je privukao i veliki broj zaljubljenika u filateliju, numizmatiku, militariju.. Međunarodni sajam kolekcionarstva organizovalo je udruženje Via Antica.


Naredni sajam kolekcionarstva planiran je u maju, kažu organizatori.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com