PREDSTAVAPremijera predstave “Uvoz izvoz” u režiji Dragoslava Savića biće izvedena 30. novembra u sali Narodnog pozorišta.Komedija je rađena po tekstu Gorana Mihića koji je napisan još pre 30 godina. Predstava počinje u 20h, a cena karata je 400 dinara.

U niškom Narodnom pozorištu prva premijera ove sezone. Predstava „Uvoz izvoz“ do sada nije igrana u pozorištu, već je bila namenjena televiziji. To je bio izazov za reditelja Dragoslava Savića koji se odlučio da ovaj scenario prenese na pozorišnu binu. Kako Savić kaže tekst jeste pisan pre 30 godina, ali se radnja ne razlikuje mnogo od današnjeg vremena.

Radnja predstave se odigrava u kafani. To je jako zanimljivo. Sve ono što se dešava u stvarnom životu, preneto je na pozorišnu binu, kaže reditelj i glumac Dragoslav Savić.

Pored Savića, u predstavi igraju i Aleksandar Krstić i Aleksandra Marković. Zanimljivo je da sporedne uloge tumače radnici Narodnog pozorišta.

Karte za premijeru mogu se kupiti na blagajni pozorišta svakog dana od 10 do 20h. Cena karte je 400 dinara, a početak komedije zakazan je za nedelju u 20h.