Premijerovog brata tukli žandarmi iz Niša

INCIDENT U BEOGRADSKOJ ULICIPripadnici Žandarmerije koji su pretukli Andreja Vučića, brata premijera Srbije, tokom održavanja Parade ponosa su iz Niša, potvrdio je ministar policije.

Oni će verovatno biti suspendovani do završetka istrage koju je naredio ministar Nebojša Stefanović.

 

 

Imaćemo izveštaj šta se dogodilo . Samo moramo da identifikujemo, na osnovu snimka, svakog ko je u njemu učestvovao, rekao je Stefanović .

Stefanović nije želeo da otkriva detalje u vezi s incidentom koji se dogodio juče tokom Parade ponosa, navodeći jedino da je reč o jedinici iz Niša, a da će sve ostale informacije dati kada bude završena kompletna istraga.

Dodaje da ne misli da postoji opravdanje za onakvo ponašanje. I da se iz snimka  vidi da oni prekoračuju upotrebu sile prema licima koja prema njima ne primenjuju takvu vrstu sile i za to nema opravdanja.

Nisam mogao da verujem da imamo jedinicu koja je sebi dala za pravo da bilo koga na takav način dobiju batine da oni koji treba da čuvaju red i mir tako nešto počine, rekao je Stefanović.

On je naveo i da će tokom dana biti poznati i svi podaci o tome da li je i koliko incidenata bilo, da li je neko privođen tokom jučerašnje Parade ponosa, ali da je to “bio  miran dan u odnosu na događaje prethodnih godina”.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com