Promena u Paliluli: Ždrale predsednik opštine, Anastasov preuzela skupštinu

Aleksandar Ždrale
Aleksandar Ždrale

Aleksandar Ždrale iz Srpske napredne stranke novi je predsednik Gradske opštine Palilula. Ždrale je ranije bio izabran za predsednika opštinskog parlamenta, ali je vratio tu funkciju i većinom glasova postavljen na mesto prvog čoveka Palilule.

Adriana Anastasov iz iste stranke, koja je dugo pominjana kao kandidat za predsednika opštine, izabrana je na mesto predsednice Skupštine opštine.

Dogovor u je bio da neko ko je već u sistemu funkcionisanja GO Palilula bude na čelu opštine. Ja ću biti prvi saradnik i mislim da ćemo sarađivati odlično, jer je u prethodnom periodu napravljen timski rad opštine. Nije bitno ko je na čelu, bitno da svi zajedno radimo u interesu građana, kaže Adriana Anastasov.

Prioriteti u daljem radu je nastavak rešavanja komunalne infrastrukture i rešavanje socijalnih problema stanovnika GO Palilula.

To je važno jer, ne treba zaboraviti da Palilula spada u siromašnije opštine u Srbiji, kaže novi predsednik Palilule Aleksandar Ždrale.

Inače, većinu u Paliluli čini koalicija Srpske napredne stranke sa SRS i odborničkom grupom “Moja Palilula”. Zajedno imaju 19 od ukupno 25 odborničkih mesta.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com