Zbog centralne proslave Dana policije, koja se u nedelju, 4. juna u podne održava na Trgu kralja Milana u Nišu, već od četvrtka 1.juna će u pojedinim ulicama u strogom centru grada biti privremeno obustavljen saobraćaj. Zbog toga će biti preusmereni i gradski autobusi, a i zabranjeno parkriranje u nekim ulicama. Kojom će trasom ići gradski autobusi od 1. do 4.juna i gde u tom period nećete moći da se parkirate, detaljnije pogledajte u nastavku vesti.

Gde će ići gradski autobusi?

U periodu od 01.06. do 04.06.2017. godine će trase linija javnog gradskog i prigradskog prevoza biti preusmerene na sledeći način:

Linije 1, 10, 5 i 6

U smeru ka Železničkoj stanici:

–              Redovnom trasom do raskrsnice kod Suda, zatim trasom Sinđelićev trg, Nikole Pašića, Trg kralja Aleksandra, Jovana Ristića do raskrsnice kod Kičeva i nadalje redovnom trasom.

U smeru ka Ćele Kuli:

–              Redovnom trasom do Trga kralja Aleksandra zatim trasom: Trg Pavla Stojkovića, Dušanova, Sinđelićev trg do raskrsnice kod Suda i nadalje redovnom trasom.

Linije broj 2 i 4

U smeru ka Bubnju:

–              Redovnom trasom do raskrsnice kod Suda, zatim trasom Sinđelićev trg, Nikole Pašića, Trg kralja Aleksandra i nadalje redovnom trasom.

U smeru ka Donjoj Vrežini/naselju Čalije:

–              Redovnom trasom do Trga kralja Aleksandra zatim trasom: Trg Pavla Stojkovića, Dušanova, Sinđelićev trg do raskrsnice kod Suda i nadalje redovnom trasom.

Gde je zabranjeno parkiranje?

– dana 01.06.2017. godine zabranjeno parkiranje u ulicama: Davidovoj, Skopljanskoj i Orlovića Pavla, na delu od raskrsnice sa ulicom 7. juli do raskrsnice sa ulicom Vožda Karađorđa.

– dana 02.06.2017. godine zabranjeno parkiranje u ulicama: Davidovoj, Skopljanskoj i Orlovića Pavla, na delu od raskrsnice sa ulicom 7. juli do raskrsnice sa ulicom Vožda Karađorđa.

– dana 03.06.2017. godine zabranjeno parkiranje u ulicama: Davidovoj, Skopljanskoj, Balkanskoj i Orlovića Pavla, na delu od raskrsnice sa ulicom 7. juli do raskrsnice sa ulicom Vožda Karađorđa.

–  dana 04.06.2017. godine zabranjeno parkiranje u ulicama: Davidovoj, Skopljanskoj, Balkanskoj, Orlovića Pavla, Strahinjića Bana, Mačvanska (na delu od raskrsnice sa ulicom 7. juli do raskrsnice sa ulicom Milentijevom), Lole Ribara (u celoj dužini), Jeronimova (na delu od raskrsnice sa ulicom Mačvanskom do raskrsnice sa ulicom Orlovića Pavla), Milentijeva (od raskrsnice sa ulicom Mačvanskom do kraja „slepog dela“ pored Oficirskog doma), Nade Tomić, Svetozara Markovića i Nikole Pašić (na delu od raskrsnice sa ulicom Sinđelićev Trg do raskrsnice sa ulicom Nade Tomić).