PROTEST U ULICI VOJVODE PUTNIKA: KADA ĆE OVO BITI ZAVRŠENO? (VIDEO)

PROTEST U ULICI VOJVODE PUTNIKA: KADA ĆE OVO BITI ZAVRŠENO? (VIDEO)

Nekoliko desetina žitelja ulice Vojvode Putnika, koja vodi do Bubnja, drugi dan za redom na protestu na sred raskopane ulice.

Nezadovoljni su što su se radovi otegli preko obećanog roka. A, kako kažu, niti ko nešto radi, niti znaju kada će uopšte ulica biti završena.

Potpisuju i peticiju, a od vlasti traže samo jedno – da što pre završe asfaltiranje i olakšaju im muke!

Prašina koja guši danima, problemi s vodom, a opasno je i ići preko izrovanih trotoara, pogotovu noću, jer ulično svetlo ne radi. Tamo gde je bio kolovoz sada je haos od rupa i šahti koje vire iznad nivoa tla i bandera. To je samo deo onoga na šta se žale žitelji Ulice Vojvode Putnika čija rekonstrukcija je počela 30.maja.

Na sam dan kada su počeli radovi, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski je gostujući na TV Zona plus rekla da se procenjuje da će radovi trajati oko dva i po meseca. Dakle, do polovine avgusta.

Žitelji kažu da su razgovarali sa predsednikom Opštine Palilula, ali da nisu zadovoljni rezultatom. Još se dogovaraju o nastavku protesta i počinju da potpisuju peticiju sa zahtevima koju šalju gradskoj vlasti.

Šta je gradonačelnica rekla o protestu pročitajte ovde.

Ovaj projekat sufinansiran je sredstvima Grada Niša. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com