PROTIV ŠVAJCARACA NA SVE ILI NIŠTA! (VIDEO)

PROTIV ŠVAJCARACA NA SVE ILI NIŠTA! (VIDEO)

Fudbaleri Srbije odigrali su nerešeno sa Kamerunom u drugom kolu Svetskog prvenstva. Iako su tokom većeg dela meča bili bolji, na kraju su na ravne časti podelili bodove sa Kameruncima. I ovaj meč Orlova izazvao je veliku pažnju javnosti, i podgrejao atmosferu pred duel sa Švajcarskom.

Cela je nacija reprezentacija. Ova misao oslikava se kroz natpis sa jednog niškog lokala pre meča. Euforija pre susreta sa Kamerunom velika, a posle utakmice, zamerki koliko i pohvala, epilog – Srbija : Kamerun 3:3. Sportska javnost Niša, međutim veruje u Orlove.

 

 

Goran Stanković

– U suštini smo mi i jedan i drugi susret krenuli kvalitetno. Neki utisak je da smo ranije trebali neke izmene da napravimo, da malo ranije promenimo taktiku, ali to je što je. Ja nas već vidim u drugom krugu – kaže sportski novinar Goran Stanković.

 

 

 

 

Nakon 3:1, ocenjuje Stanković, trebalo je da ‘‘nagazimo loptu‘‘. Ovako je bilo u Naučno-tehnološkom parku u Nišu, posle vodećeg gola Srbije. Bez obzira na ishod, u NTP-u će nastaviti sa podrškom reprezentativnim selekcijama. Odlučujući susret Orlova na Mundijalu protiv Švajcarske na programu je 02. decembra od 20h. Samo pobeda u tom meču, uz poraz Kamerunaca od Brazila, i pobede Brazilaca nad Švajcarskom vodi Orlove u narednu fazu.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com