Prozivka fudbalera Radničkog

Prozivka fudbalera Radničkog

RADNICKIFudbaleri Radničkog sa novim trenerom počinju pripreme za prolećni deo sezone. Pred trenerom Milanom Rastavcem je težak zadatak: da izvuče Radnički iz opasne zone ispadanja! Kaže da ne želi da se osvrće na ono što se dešavalo u prvom delu sezone, već se okreće onome što treba uraditi u drugom delu. Prolećni deo sezone za fudbalere Radničkog počinje 21. februara.

Jeseni deo prvenstva, niški Radnički završio je na pretposlednjem mestu sa svega 12 bodova. Milan Rastavac koji preuzima klupu Radničkog nakon dva smenjena trenera u polusezoni nema mnogo izbora.

Neću se baviti onim što je prošlo, već stabilizacijom nivoa i kvaliteta igre, kaže trener Radničkog Milan Rastavac.

Rastavac je krajem decembra potpisao ugovor na godinu i po dana sa Fudbalskim klubom iz Niša. Bivši je selektor ženske reprezentacije do 19 godina i pomoćni trener Vojvodine. Kaže da ukoliko bude uslova, možda bude i pojačanja tima.

Međutim, sredinom decembra zbog duga prema bivšim igračima Bojanu Đorđeviću i Stevanu Stefanoviću od oko 18.000 evra, klub iz Niša nije mogao da registruje nove igrače u zimskom prelaznom roku. Tada je i račun ovog kluba bio u blokadi oko 2,8 miliona dinara. A prolećni deo sezone počinje 21. Februara. I odmah na startu ima nezgodnog protivnika: prvu utakmicu igra protiv Crvene Zvezde.[mom_video type=”youtube” id=”huUkzWFYjHQ”]