Radnički kreće sa kontrolnim utakmicama

OOV RADNICKI.mpg_snapshot_00.02_[2014.09.26_16.45.22]Fudbaleri Radničkog ovog vikenda kreću sa kontrolnim utakmicama, gde će između ostalog odmeriti snage i sa jednim niškim trećeligašem – Konstantinom ili Sinđelićem. Već 25. januara putuju na Adu Bojanu gde će imati 5 kontrolnih utakmica. Još uvek nije dogovoreno s kojim timovima će one biti odigrane. Iako se drugi deo prvenstrva približava, problem sa stadionom još uvek nije rešen, a račun kluba je i dalje u blokadi.

Milan Rastavac koji preuzima klupu Radničkog nakon dva smenjena trenera u polusezoni kreće sa fudbalerima na pripreme. Kako kaže pokušaće dazadrži ključne igrače i dovede neka pojačanja.

Jeseni deo prvenstva, niški Radnički završio je na pretposlednjem mestu sa svega 12 bodova.

Dodatni problem fudbalerima Radničkog pravi i suspendovan stadion. Kako kako u klubu kažu dopis za rešavanje ovog problema poslat je gradu i svi se nadaju da će biti rešen do prolećnog dela prvenstva.

Pored ovog problema Radnički ima još jednu muku – Od sredine decembra zbog duga prema bivšim igračima Bojanu Đorđeviću i Stevanu Stefanoviću od oko 18.000 evra, ne može da registruje nove igrače.A tu je I blokada računa. Kako predsednik kluba Vidak Perović kaže, blokada konstantno postoji, ali nije rekao o kojoj je cifri reč. A prolećni deo sezone počinje 21. Februara. I odmah na startu Radnički ima nezgodnog protivnika: prvu utakmicu igra protiv Crvene Zvezde.[mom_video type=”youtube” id=”c3GNqb1pcXc”]

 

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com