TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo Udarne

RADNIČKI NAPUSTILO 11 IGRAČA, VRATIO SE TRAJKOVIĆ

Nikola Trajković se nakon dva meseca vratio na mesto šefa stručnog štaba Radničkog iz Niša i poručio da je prioritet kluba da ostane u Superligi. Često menjanje trenera u prošloj i ovoj sezoni uslovilo je odlazak jedanaest igrača samo u poslednjih mesec dana. Novi sportski direktor Radničkog Bratislav Ristić kaže da uprava pregovara za pojačanja. Radnički je kalendarsku godinu završio na pretposlednjoj poziciji sa 17 bodova, a nastavak šampionata je 10. februara.

Trener koji je vodio tim iz Niša na 14 utakmica ove sezone, novembra je svojevoljno napustio klub I sada nakon dva meseca ponovo je šef stručnog Štaba Radničkog. U međuvremenu, niške fudbalere trenirao je Slavoljub Đorđević, sa kojim JE prvo deo sezone Real sa Nišave završio u zoni ispadanja, na pretposlednjem mestu.

Prioritet prioriteta je da Radnički ostane u Superligi. Moj lični cilj je da to uradimo bez onih stresnih baraž utakmica, pripremaćemo se protivnika po protivnika”, kaže Trajković. 

U prethodnoj sezoni čak pet trenera je bilo na čelu Radničkog. Posledica toga je da je samo u poslednjih mesec dana dosta igrača napustilo niški klub, kaže sportski direktor Radničkog Bratislav Ristić.

Otišlo je 11 igrača. Pregovaramo sa još dvojicom da napuste Radnički. Takođe, danas očekujemo promociju još jednog novog fudbalera a u narednim danima da se pojačamo sa još nekoliko imena”, objašnjava Ristić. 

Na početku zimskih priprema Nikola Trajković može da računa na 22 igrača. Nastavak šampionata je 10. februara 2024. godine.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com