RADNIČKI OPET PORAŽEN! GAĆINOVIĆ OPET RAZOČARAN!

RADNIČKI OPET PORAŽEN! GAĆINOVIĆ OPET RAZOČARAN!

Radnički je u sklopu 25. kola Superlige Srbije poražen od Proletera u Novom Sadu sa 2:1. Strelci za domaći tim bili su Živojinović u 33. i Mitrović u 63. minutu, dok je pogodak za Radnički postigao Žarko Marković u 75. minutu.

Šef stručnog štaba Radničkog Vladimir Gaćinović je nakon meča bio razočaran rezultatom, ali i zadovoljan prikazanom igrom.

Ovo je, uz drugo poluvreme protiv Crvene zvezde, bila naša najkvalitetnija partija u drugom delu sezone. Dominirali smo 90 minuta, nadigrali smo rivala, pitali smo se za sve i konačno se u našoj igri video rukopis onoga što radimo na treninzima, ali prosto nismo imali sreće. Čak smo kumovali i golovima koje smo primili. Neverovatno je na koji način smo poraženi. Imali smo šanse, promašili penal, a dozvolili smo da nam daju dva gola iz tranzicije. Očigledno je da imamo problema u završnici i da nam nedostaje fudbaler koji će ove šanse pretvarati u golove, ali šta je tu je. Nemam šta da zamerim mojim igračima. Izuzetno sam nezadovoljan rezultatom, a posle svega viđenog bih bio nezadovoljan i remijem. Idemo dalje, u nedelju nam dolazi TSC i moramo odmah da se okrenemo pripremi te utakmice, rekao je Gaćinović.