RADNIČKI POČEO PRIPREME (VIDEO)

RADNIČKI POČEO PRIPREME (VIDEO)

Fudbaleri niškog Radničkog otpočeli su pripreme za nastavak sezone u Linglong super ligi Srbije. Nišlije pod komandnom palicom pomoćnog trenera Nikole Trajkovića održali su prvi trening na pomoćnom terenu Čaira. Odazvalo se 27 fudbalera, od kojih je nekoliko prekomandovano iz omladinskog pogona, a jedan fudbaler se nalazi na probi. Ekipu su napustili Nikola Stevanović i Vanja Ilić, a stigla su dva inostrana pojačanja.

 

Nikola Trajković, pomoćni trener Radničkog

Pod patronatom Nikole Trajkovića na pomoćnom terenu Čaira, fudbaleri niškog Radničkog počeli su sa priprema za drugi deo sezone. Do 21. Januara treniraće u Nišu a onda se sele u Antaliju gde će raditi do 6. Februara.. U toku priprema Nišlije će odigrati nekoliko pripremnih utakmica, a generalnu probu imaće protiv ovogodišnjeg učesnika Lige Konferencije Kairata.

Prvi deo priprema biće u znaku fizičke spreme igrača, gledaćemo da ih što bolje pripremimo za drugu fazu koja nas očekuje u Antaliji. ” – rekao je Nikola Trajković, pomoćni trener Radničkog.

Nišlije u drugi deo ulaze oslabljene za kapitena Stevanovića, a sve izvesniji je i odlazak ovosezonskog otkrovenja Stefana Mitrovića.

Napustili su nas Nikola Stevanović i Vanja Ilić, doveli smo igrača iz Japana i jednog Rusa. Stefan Mitrović je imao odličnu polusezonu, za njega postoje ponude, videćemo u dogovoru sa trenerom klubom, menadžerom i ocem šta će biti. Realno je, da nas možda već u ovom prelaznom roku napusti. ” –  kaže Aleksandar Jovanović, sportski direktor Radničkog.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com