четвртак, јул 25

RADNIČKI SE RASTAO SA KAPITENOM

0
41

Najstarijem i najiskusnijem igraču Radničkog u protekloj sezoni Nikoli Vujadinoviću ugovor sa klubom istekao je završetkom sezone. On je danas došao u Niš da se još jednom zahvali klubu na  saradnji i uspešnoj sezoni.

Želeo sam da se još jednom vidim sa ljudima iz kluba, da se pozdravimo i da im poželim sreću u novim izazovima, jer je sezona koja je za nama bila jako uspešna i prezadovoljan sam celokupnim boravkom u Nišu. Grad i klub su me od prvog dana prihvatili i učinili da se sve vreme boravka osećam kao kod kuće. Niš i Radnički mi svakako ostaju u srcu – rekao je Vujadinović.

Iskusni defanzivac, koji je u karijeri branio boje Udinezea, Osasune, Šturma, Leha i drugih evropskih klubova, objasnio je razloge zbog kojih ne ostaje u Nišu i sledeće godine.

U godinama sam kada mi je porodica apsolutni prioritet i zbog preduge razdvojenosti poželeli smo da više vremena provodimo zajedno. Vezani smo za Beograd, zbog dece i da to nije slučaj ne bi bilo nijedne prepreke za nastavak saradnje sa Radničkim. Radnički je klub koji u svakom smislu zaslužuje Evropu i besprekorno funkcioniše. Uslovi koji su igračima obezbeđni na pripremama i u karantinu, plate koje su redovne, sve je do poslednjeg detalja bilo na najvišem mogućem nivou- jasan je stameni štoper.

Svojim intervencijama u odbrani, ali i autoritetom i staloženošću, Vujadinović je ostalim igračima često bio primer na terenu i u svlačionici. Za saigrače, rukovodstvo, ali i buduće igrače Radničkog
imao je poruku.

elim da se zahvalim generalnom direktoru kluba Dejanu Propadalu na izuzetnoj saradnji i odnosu sa igračima. On je za nas bio dostupan 24 časa svakog dana i potpuno je posvećen klubu i igračima. Naravno, veliku zahvalnost dugujem i prvom čoveku kluba Ivici Tončevu, koji je svojom energijom, visprenošću, a ponekad i konstruktivnim kritikama umeo da podigne moral ekipi i pomogne igračima. Četvrto mesto u ligi je zajednički uspeh igrača i rukovodstva kluba, a duboko verujem da Radnički može još da napreduje. Ovo je zdrava sredina, kako za iskusne igrače, tako i za razvoj talentovanih mladih igrača i svakom bih preporučio da svoju karijeru usmeri ka Nišu. Klub već ima odlične igrače i nema sumnje da će se dodatno pojačati u prelaznom roku i pokušati da u sledećoj sezoni se popne i stepenicu više. Ja to Radničkom od srca želim. – završio je Vujadinović.

 

 

Leave a reply