RADNIČKI TRENIRA PUNOM PAROM PRED ANTALIJU (VIDEO)

RADNIČKI TRENIRA PUNOM PAROM PRED ANTALIJU (VIDEO)

Fudbaleri niškog Radničkog vredno rade na pomoćnom terenu Čaira pred planirani odlazak u Antaliju na drugi deo priprema, koji je predviđen za 21. januar. Nišlijama se juče priključio i trener Radoslav Batak, a vratio se i veliki broj igrača koji je preskočio prozivku zbog korone. Igrači i uprava sektor imaju velika očekivanja od predstojeće polusezone, a svi su saglasni u jednom – krajnji cilj je Evropa.

Prvotimci niškog Radničkog imaju poslednje treninge pred odlazak u Antaliju, na finalni deo priprema pred nastavak poluseone u Superligi Srbije. Ciljevi visoki, ali realni a motiva ne manjka, saglasni i uprava i igrači.

Očekujemo da nastavimo kao što smo bili u prvom delu sezone, i da nastavimo da se zadržimo do plej-ofa u gornjem delu tabele. ” – kaže Aleksandar Pejović, prvotimac Nišlija.

Sportsku javnost Niša najviše interesuju promene u igračkom taboru. Aleksandar Jovanović nagoveštava određena pojačanja ali kaže da Radnički neće pazariti po svaku cenu.

Sudbina Stefana Mitrovića najveća je nepoznanica među fudbalskim sladokuscima. Iz kluba ne kriju da stižu ponude za njega. Sam igrač kaže da mu prija interesovanje drugih klubova, ali da je trenutno u fokusu borba za Evropu sa Radničkim.

Sportski direktor Nišlija napominje da će fokus do kraja prelaznog roka biti štoperska pozicija, I štoper koji bi nadomestio odlazak kapitena Stevanovića, kao I da se što više omladinaca zadrži u prvom timu Nišlija, kao zalog za budućnost.