Radovi na kanalizaciji zatvaraju deo Zetske za vikend

Radovi na kanalizaciji zatvaraju deo Zetske za vikend

Zbog radova na povezivanju Zetskog kanalizacionog kolektora na novoizgrađeni Čairski kolektor, ovog vikenda biće obustavljen saobraćaj u delu Zetske ulice, od raskrsnice sa ulicom Vojislava Ilića do, podvožnjaka, odnosno raskrsnice sa ulicom Dušana Popovića.

Sabraćaj će biti zabranjen od petka u ponoć do nedelje 30.jula u ponoć. Radovi se izvode preko celog kolovoza i trotoara u blizini nadvožnjaka.

Zbog toga će biti i privremeno izmenjene trase autobuskih prigradskih linija ka Vukmanovu, Berbatovu i Gabrovcu, kao i kružna gradska linija 34 A sa Aerodroma, Saopštila je Direkcija za javni prevoz grada Niša.

Linije broj 23K PAS Niš – Vukmanovo – Berbatovo – PAS Niš i 23L PAS Niš – Gabrovac manastir preusmeravaju se alternativnom trasom i to: u smeru ka prigradskoj autobuskoj stanici ulicama  Dušana Popovića – Trošarina – Bulevar Svetog cara Konstantina, Bulevar dr Zorana Đinđića do raskrsnice sa Zetskom i nadalje redovnom trasom. U smeru ka Gabrovcu, Vukmanovu i Berbatovu istom trasom.

Linija broj 34A Aerodrom – Autobuska stanica – Železnička stanica – Aerodrom i 34B Aerodrom – Železnička stanica – Autobuska stanica – Aerodrom  preusmeravaju se ulicama Dušana Popovića – Trošarina – Bulevar Svetog cara Konstantina – Bulevar Nemanjića i nadalje redovnom trasom.

Međutim, postoji mogućnost da se, zbog tehnički obimnog procesa povezivanja kanaliazcionih kolektora, radovi ne završe u datom roku.

Ukoliko se ne završi planirani obim posla, kako saopštava JKP Naissus, postoji realna potreba za nastavkom radova u ponedeljak 31.jula, što znači i obustavu saobraćaja u tom delu ulice.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com