TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Servisne informacije VESTI

RADOVI U G. MATEJEVCU, KRUPCU, D. MEĐUROVU I VIŠE NIŠKIH ULICA

INTERVENCIJA U ULICI DIMITRIJA TUCOVIĆA

Voda na trotoaru, nužan je iskop u ulici Dimitrija Tucovića bb, 50m ispred železničke stanice. Zbog popravke vodovodne mreže, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru ispred železničke stanice.

RADOVI U NASELjU GORNjI MATEJEVAC

Tokom dana obavljaće se više intervencija u naselju Gornji Matejevac u ulicama Kraljevića Marka kod broja 6, Stanoja Glavaša kod broja 2 i Bojinoj ulici. Zbog popravki na vodovodnoj mreži, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru naselja Gornji Matejevac.

POPRAVKA KVARA U SELU KRUPAC

Voda na površini ispred glavne kapije na izvorištu, potreban je ručni iskop u selu Krupac. Zbog popravke priključne veze, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru sela Krupac.

NASTAVAK RADOVA U SELU DONjE MEĐUROVO

Nastavljaju se popravke prvih ventila u ulicama Đure Jakšića kod broja 21 i Maršala Tita kod broja 42. Zbog popravki priključnih veza, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova na prostoru sela Donje Međurovo.

PRODUŽETAK RADOVA U GORIČKOJ ULICI

Nastavljaju se radovi od prethodnog dana u Goričkoj ulici na gašenju stare i priključenju na novoizgrađenu mrežu. Zbog više intervencija, vodosnabdevanje će biti u prekidu do 15 časova na prostoru Goričke ulice.

POPRAVKE KVAROVA NA PRVIM VENTILIMA

Zbog radova na osposobljavanju prvih ventila u selima Vrtište – Svetogorska 34, Ćurlina – Dobrosava Ranđelovića 4 i Knežica – Vuka Karadžića 9, moguć je prekid u vodosnabdevanju do 15 časova.

Tokom dana obavljaće se radovi na popravkama prvih ventila u ulici Trudbenička 6, Kablarska 1, Episkopska 19, Obrenovićeva 69, Nikole Pašića 34, Jug Bogdanova 4, Novopazarska 8, Vojislava Ilića 13 i na još nekim adresama. Zbog intervencija moguć je prekid vodosnabdevanja na pomenutim lokacijama do 15 sati.

Nastavak pripremnih radova u selu Paljina i neće biti prekida u vodosnabdevanju.

DNEVNI RASPORED ODRŽAVANjA KANALIZACIONE MREŽE

Ekipe JKP „Naissus“ Niš nastavljaju sa pojačanim aktivnostima u okviru održavanja

kanalizacione mreže. Preduzeće će kao u prethodnom periodu na poslovima čišćenja

atmosferskih slivnika angažovati sve raspoložive ekipe.

Redovno čišćenje slivnika na bulevaru Nemanjića i u Pantelejskoj ulici.

Ispiranje ulične kanalizacije u ulici Tome Rosandića.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com