Rastavac ostaje u Radničkom

Rastavac ostaje u Radničkom

Milan Rastavac, trener FK Radnički
Milan Rastavac, trener FK Radnički
Fudbaleri Radničkog u ponedeljak kreću na drugi deo priprema. Radi se punom parom, a produžetak saradnje sa trenerom Milanom Rastavcem sada je već izvestan. Dogovor je postrignut i u ponedeljak se očekuje potpisivanje ugovora.

Ovaj klub uspeo je da reši pitanje arbitraže, račun je deblokiran i od ponedeljka bi već mogao da registruje nove igrače. A ko će nositi dresove niškog kluba i ko su nova lica u timu znaće se nakon sednice upravnog odbora.

Mnoge ugovore ćemo verifikovati na sednici upravnog odbora, pa ćemo onda i zvanično da objavimo o kojim se imenima radi, kaže predsednik kluba Radan Ilić.

Na konferenciji za novinare nije precizirano ko bi mogao da se nađe na klupi Radničkog, ali se nezvanično pominju Lazar Arsić, prošlosezonski igrač Radnika iz Surdulice Frensis Kjeremeh, igrač Jagodine i biviši igrač Radničkog Pavele Popara.

Oko novih pojačanja, mogao bi da pomogne i transfer mladog Marka Mrkića za kog postoji veliko interesovanje.

Na sednici upravnog odbora je dogovoreno da visina transfera ne može biti manja od 120.000 evra, kaže Ilić.

A nova pojačanja, mogla bi da zaigraju već na kontrolnom meču koji se u subotu igra na stadionu Čair protiv Napretka iz Kruševca od 18h. Nakon ove utakmice, u ponedeljak, 28-oro igrača kreće na pripreme na Kopaoniku.

Fudbaleri Radničkog će na Kopaoniku boraviti do 13. jula. Prvi protivnik Radničkog u novoj sezoni biće Čukarički, a meč se igra 23. jula.