субота, јул 20

Reakcija Gradskog odbora SNS Niš: Nedoslednost u postupanju opozicionih lista

0
68

Povodom najnovijeg poziva opozicije koji se pojavio u javnosti da se udruženo glasa za jednu od lista na ponovljenim izborima na dva BM na Medijani, Gradski odbor SNS Niš ukazuje na veliko licemerje i nedoslednost u postupanju opozicionih lista. Iako su kritikovali D’Ontov sistem raspodele mandata, kritikujući regularnost celog izbornog procesa, sada upravo koriste taj isti sistem u pokušaju manipulacije birača i izbornog rezultata, navodi se u saopštenju Gradskog odbora SNS Niš.

„Besmislica je da izlaziš na izbore sa svojom listom kandidata, a pozivaš građane da ne glasaju za tebe. To govori da nema principijelnosti, nema ideologije, već se samo radi o ličnim interesima i isključivoj borbi za vlast.

Dok glasno uzvikuju: „Prekrajanje volje građanja!“, dotle ispod stola sami vrše upravo prekrajanje volje građana, pozivanjem svojih birača da glasaju za neku drugu listu, a ne za svoju“.

Oni koji su do juče pričali da ne bi ni kafu popili jedni sa drugima, danas su se ujedinili u jurišu na vlast i fotelje. Srpska napredna stranka poziva sve svoje birače da ostanu principijelni i dosledni jedinoj državotvornoj politici, sigurnoj budućnosti Niša i Medijane, tako što će dana 16.6.2024. godine izaći na birališta i dati svoj glas listi najboljih kandidata, listi broj 1. Aleksandar Vučić – Medijana sutra!, dodaju u saopštenju.

Leave a reply