RPK: PRIZNANJA FIRMAMA ZA RAZVOJ PRIVREDE (VIDEO)

RPK: PRIZNANJA FIRMAMA ZA RAZVOJ PRIVREDE (VIDEO)

Iako će protekla godina biti upamćena kao vreme teških vanrednih izazova, većina firmi sa područja Nišavskog, Pirotskog i Topličkog okruga završiće sa pozitivnim bilansom, rekao je predsednik Regionalne privredne komore Niš Aleksandar Milićević.

Četiri organizacije i privredna društva su čak dali doprinos razvoju poslovnog ambijenta zbog čega su im i dodeljena priznanja Privredne komore Srbije, kao podsticaj da i u 2021. pokažu snagu i budu lideri u svojim oblastima, doprinoseći stvaranju boljeg poslovnog ambijenta na jugu Srbije.

Samo je Klub privrednika “Naissus” tokom ove godine zbog korone raznim organizacijama doniralo 100.000 evra.

Priznanja za 2020. godinu dobili su i AS Velpro Donji Dušnik, Telekomunikacije Blace i Niška pivara koja nije otpuštala radnike i u nekim segmentima bolje poslovala nego prethodne godine.

Za najbolje regionalne lidere, na svečanosti uz poštovanje preporučenih mera zaštite od korona virusa , proglađeni su Slaviša Đorđević, SMAJ Produkt, Lazarevo selo, Milk House, Saša Tričković, Neomedica i Milan Petković, Grammer System Aleksinac.

Posebne zahvalnice Privredne komore Srbije za angažovanje i izuzetnu saradnju tokom pandemije Covid 19 dobile su društveno odgovorne firme, SMAJ Produkt i Vabis iz Aleksinca.