SNS- Niškim aerodromom upravljaće država (VIDEO)

SNS- Niškim aerodromom upravljaće država (VIDEO)

Aerodorom “Konstantin Veliki” ide na upravljanje državi, jer grad Niš nije ispunio obaveze iz ugovora koji je potpsian pre devet godina i nema novca za velike investicije. Ovo je jedinstven stav Srpske napredne stranke koja vodi Niš i ima najviše članova u gradskom parlamentu. Naprednjaci potvrđuju da dolazi predsednik Vučić, ali da bi otvorio novi pogon fabrike Leoni 25. aprila.

Niški aerodrom ostaje niški a razvijaće ga republika – jedinstven je stav gotovo kompletnog gradskog, funcionerskog, vrha Srpske napredne stranke. Najbolje rešenje i za grad i za niški aerodrom tražilo se godinu dana. I pored toga što je Niš od 2017. do sada uložio oko 230 miliona dinara, to nije dovoljno.

Sednicu Skupštine grada na kojoj je na dnevnom redu aerodrom, naprednjaci najavljuju posle prvomajskih praznika. Dodaju da je u zakonskom roku i da imaju podršku koalicionih partnera.

Naprednjaci kažu i da se ne odriču Bojana Avramovića kao svog člana jer je jedan od zaslužnih za razvoj niškog aerodroma. Šta će biti sa aktuelnim direktorom Vladicom Đurađanovićem, odlučuje novi vlasnik, odnosno država. Poverenik SNS za Niš Zvezdan Milovanović i ubuduće najavljuje press konferencije u punom sastavu, a dolazak predsednika Aleksandra Vučića potvrdjuje za 25. april. Tada se otvaraju novi pogoni fabrike Leoni.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com