SOTIROVSKI: I DALJE PRETNJE VUČIĆU (VIDEO)

SOTIROVSKI: I DALJE PRETNJE VUČIĆU (VIDEO)

“Godinu dana pokušavamo da ukažemo da ni predsedniku ni bilo kom čoveku ne treba da se preti ugrožavanjem života zbog drugačijeg političkog mišljenja” zajednički je stav rukovodstva grada i Srpske napredne stanke u Nišu. Ocena stiže godinu dana nakon protesta u centru grada zbog naslovnih strana dnevnih listova Danas I NiN.

Pre godnu dana protesna šetnja članova I simpatizera Srpske napredne stranke, tačno u podne zbog naslovnih strana nedeljnika NiN I dnevnog lista Danas. Puška uperena u predsednika države bila je povod da pokažu svoje mišljenje o pisanju opozicionih medija. Godinu dana kasnije kažu da se ništa nije promenilo.  

“Onog trenutka kada je predsednik dao zeleno svetlo da se stane na kraj mafiji, istog trenutka su ponovo počele da se pojavljuju pretnje, različiti snimci i različite karikature. Nezamislivo je da se predsedniku države preti, a da niko, na žalost,ne reguje” kaže Dragana Sotirovski, članica GO SNS.

 

“Moramo da kažemo stop nasilju svake vrste, stop pretnji i porodici Aleksandra Vučića i njemu bliskim ljudima” dodaje Boban Džunić jedan od funkcionera SNS-a

 

Nedeljnik NiN I dnevni list Danas objavili su pre godinu dana naslovne trane u kojima je predsednik Vučić na meti snajpera . To je izazvalo negodovanje članstva I simpatizera širom Srbije.

foto -NiN naslovna (2019.g)

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com