TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Društvo IZ PRAVOG UGLA KRUŽNOM LINIJOM 018 PROJEKTI 2021 Udarne

SOTIROVSKI: STANJE NA NOVOM GROBLJU, NEDOPUSTIVO! (VIDEO)

Novo groblje 1

Stanje na Novom groblju u Nišu pod hitno mora da se dovede u red, kaže za Zonu plus, gradonačelnica Dragana Sotirovski.

Neuređena deonica od ulaza do kapele, puni kontejneri i neuredne staze su nedopustivi, kaže gradonačelnica. sastanak sa rukovodstvom ovog javnog preduzeća najavljuje već od ponedeljka.

 

“Kada vi vidite da jedna povorka u tužnim tenucima, kada ima sahranu, mora da preskače gomilice zemlje koja se iznosi i na glavne i na sporedne staze, ja to ne mogu da razumem.” kaže gradonačelnica Dragana Sotirovski.

Dragana Sotirovski

 

Dodaje da to što trenuno nije tu neka mašina za uklanje zemlje, ne sme da bude opravdanje, ni radnicima ni rukovdostvu preduzeća, jer ima načina da se bar lopatama očiste nanosi.

“Od ponedeljka ću vrlo ozbiljno da razgovaram sa direktrkom, koja sa svojim timom ljudi treba malo drugačije da organizuje posao”

Gradonačelnica posebno kritikuje što su kontejneri prepuni tokom dana i postavlja pitanje šta se radi sa novcem od naplate različitih usluga, od parkiranja, preko ukopa i održavanja grobnih mesta.

 

“Ja ću da ih pitam naredne nedelje šta su uradili sa stazom za koju sam dala nalog još pre tri meseca… da se staza izbetonira od ulaza do kapela. To je ona staza gde možete nogu da slomite kad idete, a svi prozale tuda” dodaje gradonačelnica Dragana Sotirovski.

 

 

*Ovaj projekat sufinansiran je sredstvima Grada Niša. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com