Sportski "Teren" Telekoma u centru Niša

Sportski "Teren" Telekoma u centru Niša

TELEKOM SRBIJA.mp4_snapshot_00.00_[2014.10.11_17.58.48]Trg Kralja Milana pretvoren je u pravu sportsku arenu. Sportski dan u samom centru grada, tokom kojeg su se građani i gosti takmičili na terenima za “strit tenis”, “fut tenis” i košarku organizovala je kompanija Telekom Srbija kako bi pokrenula građane, naročito one najmlađe, da počnu da se bave sportom.   Istovremeno, promovisana je i društvena mreža “Teren” koja postoji već nekoliko meseci.

Merenje jačine šuta, foot i street tenis, mini turniri basketa  samo su neke od sportskih aktivnosti koje su privukle veliki broj niških mališana. Želeli su da se oprobaju u ovim sportovima i druže sa svojim vršnjacima. Od malih nogu počeli su da uče koliko je sport važan za zdravlje svakog mladog čoveka.

Ovu sportsku manifestaciju u centru grada organizovala je kompanija Telekom Srbija.

Cilj nam je da podstaknemo građane da izađu iz zatvorenog prostora i provedu dan sa svojim porodicama baveći se sportskim aktivnostima, kaže Bojan Svilanović iz kompanije Telekom Srbija.

Nišlije su mogle da se upoznaju i sa brojnim mogućnostima društvene mreže “Teren” uz pomoć koje su njeni korisnici svojim glasovima ovu manifestaciju doveli u Niš. Instalacija ove društvene mreže potpuno je besplatna i za sad je okupila blizu 50 hiljada korisnika koji zajedno prate utakmice.