TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Hronika region i Srbija VESTI

SRBI NE ODUSTAJU OD BARIKADA, POLICIJA U PRIŠTINI: EKSPLOZIJI NA SEVERU KIM

Direkcija policije u Prištini saopštila je o eksploziji u popodnevnim satima u naselju “Brđani” između Severne Mitrovice i Zvečana, dodajući da nije bilo povređenih.

U policiji sumnjaju da je aktivirana bomba, preneli su mediji u Prištini.

“Na lokaciju su se uputile nadležne policijske jedinice odakle se, kako se sumnja, čula eksplozija, za koju se sumnja da je izazvana eksplozivnom napravom, tj. bombom, ali za sada nema povređenih ili materijalne štete”, naveli su iz policije

JEDANAESTI DAN NA BARIKADAMA

Srbi sa severa Kosova i Metohije su već 11 dana na barikadama u opštinama Zvečan, Zubin Potok i Leposavić.

Kažu da tu ostaju dok se ne oslobode Miljan Adžić, Dejan Pantić i Slađan Trajković i dok se specijalne snage kosovske policije ne povuku sa severa KiM.

VUČIĆ ZAMOLIO MANČA DA NATO ZAŠTITI SRPSKI NAROD NA KIM

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u Beogradu komandanta Komande združenih snaga NATO, admirala Stjuarta Manča, koga je zamolio da NATO zaštiti Srbe na Kosovu i Metohiji u skladu sa Kumanovskim sporazumom i Rezolucijom 1244 UN.

Vučić je s komandantom NATO razgovarao o situaciji na Kosovu i Metohiji, kao i o saradnji sa NATO u okviru politike vojne neutralnosti Srbije, saopštila je pres služba predsednika Srbije.

„Želimo da vidimo mir i stabilnost više od svega. Molimo vas samo da zaštitite naš narod na Kosovu i Metohiji u skladu sa Kumanovskim sporazumom i Rezolucijom 1244 Ujedinjenih nacija“, istakao je predsednik Vučić

 

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com