Srđan Nešić predsednik SO Pantelej

SEDNICA SO PANTELEJ (1)I gradska opština Pantelej dobila je rukovodstvo. Za predsednika Skupštine ponovo je  izabran Srđan Nešić iz Srpske napredne stranke.

Nadam se da ću u narednom periodu biti korektan za sve predloge koji dolaze iz vlasti ili opozicije, sve u cilju boljeg života građana. Prioritet će biti ulaganje u komunalnu infrastrukturu i pomoć socijalno ugroženim građanima, kaže Nešić.

Listu SNS-a, koja je u opštini Pantelej osvojila 11 od 25 mandata, podržaće socijalisti, radikali i DSS, što je i više nego dovoljno.

Za sada većinu u opštini Panetelj čini 16 odbornika, kaže prvi na listi SNS za Pantelej Bratimir Vasiljević.

Opozicija kaže da poljoprivreda, preduzetništvo  i turizam treba da budu okosnica razvoja opštine, ali da je sve to zatajilo.

Ima mnogo toga što bi trebalo da se rešava u ovoj opštini. Vlast u prethodnom mandatu je zakazala, a sada praktično nastavljaju pojačani Srpskom radikalnom strankom, kaže Slaviša Dinić iz Levice Srbije.

Mesto zamenika predsednika skupštine pripalo je odborniku DSS-a, a sekretara SNS-u. Izbor predsednika opštine tek se očekuje na narednoj sednici. Vasiljević je za Zonu plus potvrdio da će biti kandidat za prvog čoveka opštine, ali kaže da će, na kraju, stranka da odluči o tome.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com