TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Današnje vesti Politika

SRPSKA DESNICA ODGOVARA ŽIVKOVIĆU

U (ne) prilici smo da ponovo čitamo o pomahnitalom delovanju bivšeg vladajućeg političara, bivšeg gradonačelnika, bivšeg ministra i bivšeg premijera Zorana Živkovića. Sadašnji ljuti opozicionar, dobro situirani vinar, prozapadni lider članstvom siromašne Nove stranke, poslednjih nedelja i meseci besomučno napada na sve i na svakoga, navodi se u saopštenju Srpske desnice.

Iz Srpske desnice poručuju da se Zoran Živković usuđuje da govori o poštenju, istini i problemima u našem društvu, osoba koju sve Nišlije dobro pamte kao čoveka koji je sistematski pljačkao Niš dok je bio vlast i pošast.

“Građani Niša ne zaboravljaju Zorana Živkovića, vlasnika vinarije koji je državnim novcem kupovao zemlju i činio nečasne malverzacije. Upravo zbog tako dobrog pamćenja Nišlija, isti taj Živković Zoran preselio se u veliki Beograd, u nadi da će odlaskom iz Niša obrisati i pamćenje svojih sugrađana na godine pljačke i uništavanja grada. Na sreću, mi u Srpskoj Desnici Niš svedoci smo svih nedela Zorana Živkovića, svega onoga što je činio da sebi obezbedi materijalnu sigurnost i lagodan život koristeći se naivnošću mnogih ljudi i manipulatorskim veštinama dosovske škole za ekonomski kolaps srpskih sela, gradova i države”, navodi se u saopštenju.

Gradski odbor Srpske Desnice u Nišu smatra da je Zoran Živković poslednji čovek u Srbiji koji ima pravo da bilo kome udari na obraz, čast i dostojanstvo.

“Evo, baš kao što radi sitni pijačni nakupac čekajući par procenata ćara, to isto radi Živković u najboljem izdanju petooktobarskog propalog projekta. Srpska Desnica Niš javno ukazuje na kredibilitet Živkovića, jer čim je „nanjušio“ pad cenzusa sa ogromnih 5% na „mogućih“ 3%, odmah je krenuo u političku „borbu“ zabatalivši strategiju bojkota”, stoji u saopštenju.

Kako kažu , danas Zoran pristaje na izlazak na izbore, jer je „megdandžija koji se ne skriva umišju rupu“, a sve u cilju ostvarenja lične, dnevnopolitičke koristi!

“Političar njegovog ranga je skoro do juče sa „demokratskom“ bratijom odlučno zastupaobojkot izbora u „diktatorskom režimu“, ali prvom prilikom izdao je „ideale“ ishodno „rangu“ grabi ka mogućnostima ikakvoga ćara. Sa velikom verovatnoćom mislimo da će i ova „taraba“ biti povisoka za niškog političkog „atletu“. Gradskiodbor Srpske Desnice Niš poziva Zorana Živkovića da za početak krene u bojkotposlaničke plate, dnevnica i privilegija koje mu daje „tiranska vlast uSrbiji“, a zatim pokrene stranačku „mašineriju“ svoje Nove stranke upredizbornu kampanju! Pozivamo Zorana da počne sa bojkotom „kolega“ izsrbomrzačkog udruženja „SzS“ i prekine sa hedonističkim načinom života. SrpskaDesnica Niš sa ponosom ističe da je Živković pre skoro dve decenije izbačen izpolitike grada, uz jasno uverenje da će nakon aprilskih izbora biti potpunozbrisan iz srpske politike! Cenzus od 3% glasova je nepremostiva preprekanjegovom „ugledu“, a Dragan Đilas koji ga je „mlatio“ 2012. godine na partijskommeču za lidera Demokratske stranke to zna za obojicu”, navode u saopštenju.

Kako kažu, sasvim je svejedno, izbori ili bojkot, za derivate DOS došao je politički kraj.

“Većinska Srbija želi nacionalnu i nezavisnu državu čija vlast ne ide po „pamet“ u zapadne ambasade, i baš zato će rodoljubi Srpske Desnice biti sastavni deo novih institucija sistema Niša i Srbije. Do pobede! Živela Srbija!”, saopštila je Srpska desnica.

 

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com