Stanje mladića i dalje kritično

Still0818_00000Mladić koji je teško povređen u eksploziji koja se u sredu uveče dogodila zgradi u centru Niša i dalje se bori za život. Nakon trostruke operacije, i dalje je u kritičnom stanju sa povredama opasnim po život kaže za TV Zona plus direktor Kliničkog centra Zoran Radovanović.

Svi delovi eksplozivne naprave su uklonjeni, povezani su krvni sudovi. Pacijent je u svesnom ali teškom stanju. Izgubio je dosta krvi koja mu je nadoknađena. U naredna 24h očekujemo precizniju prognozu kakvo će biti njegovo stanje na dalje, ističe Radovanović.

Žena nema teže povrede, kaže Radovanović.

Povrede su lakše, ali je kod nas zadržana radi opservacije, dodaje Radovanović.

Eksplozija se dogodila u sredu uveče oko 19h. Policija je odmah izašla na lice mesta, gde je u prisustvu višeg javnog tužioca izvršila uviđaj. Saopšteno je da su tokom uviđaja u stanu pronađeni osigurač i kašika aktivirane ručne bombe.

A meštani okolnih zgrada koji su čuli eksploziju nisu želeli pred kamere. A, oni koji su ovu vest čuli putem medija i dalje su u neverici.

Ne mogu da verujem da se ovakve stvari dešavaju u Nišu, gradu punom topline, kaže jedan Nišlija.

Policija nastavlja dalji rad na rasvetljavanju svih činjenica u vezi sa ovim događajem. Prema nezvaničnim informacijama, povređeni su sin sudije Viseg suda u Nišu i sudijina sestra, koja je takođe sudija, ali u Privrednom sudu u Nišu

.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com