Sve je spremno za Palilulsko veče

PALILULSKO VECE BINAGužva na Palilulskim ulicama, bine i tezge se nameštju. Sve je spremno za tradicionalno Palilulsko veče, koje je kao i svake godine deo obeležavanja gradske slave Sv. Car Konstantin i Carica Jelena. Palilulce, i ostale građane Niša očekuje bogat kulturno – umetnički program, niške snage, zvezda granda, izložba rukotvorina, festival vina…

U programu učestvuje veliki broj dece, a posetioce očekuje šarolik program. Najvažnije je da je Palililulsko veče humanitarnog karakteta i da će novac biti prikupljen za teško obolelu decu, kaže predsednik opštine Palilula Boban Džunić.

Zbog postavljanja i rastavljanja bine na kojoj će biti održan program, kao i pratećih dešavanja na Palilulskoj večeri, delovi pojedinih ulica na Paliluli biće zatvoreni do ranih jutarnjih sati u subotu. Saobraćaj je obustavljen u Ulici Vojvode Gojka i Božidarčevoj do 10 sati narednog dana. Vozila u Episkopskoj i Klisulinoj neće moći da se kreću od 15 do 3 sata iza ponoći, a ulica Hajduk Veljkova za saobraćaj će biti zatvorena od 20 sati do 01 sat iza ponoći.