TV ZONA PLUS – HD

VESTI IZ NIŠA I REGIONA

Bele zore

ЗДРУЖЕНИЕ ЗА ДОБРО РАСПОЛОЖЕНИЕ/UDRUŽENJE ZA DOBRO RASPOLOŽENJE

Здружение на граѓани на македонското национално малцинство „Бели Мугри“ од Пирот Задоволство е да се живее и работи во градот обавиен со сонце, топлина , љубов и радост. Во градот во кој секој си ја работи својата работа, и никој…

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com